F-SECURE
Live Security Academy

17 september 2019
Plaats: InnStyle , Maarssen
Tijd: 11:30 – 17:45 uur

Aanmelden

Aanmelden Sprekers Agenda Locatie
Consilium LisenseIT Networking4All Pink Infinity Predict

Voor wie is de F-Secure Live Security Academy interessant?

Cybersecurity beslissers of adviseurs, verantwoordelijk voor het security beleid, werkzaam bij bedrijven met 150+ seats.

Is uw cybersecurity strategie up to date?

Kom naar de Live Security Academy op 17 september 2019 en ontdek of uw cybersecurity strategie up-to-date en toekomstbestendig is.

Hoe detecteert en reageert u op een inbraak? Welk budget moet uw bedrijf investeren om de cybersecurity op orde te hebben? Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen?
Het implementeren van een complete cybersecurity strategie wordt met de dag gecompliceerder. Wat houden al die technieken nu precies in? Is mijn huidige aanpak voldoende? Welke technieken moet ik gebruiken en welke gebruik ik al?

In hands-on break-out sessies geven de beste cybersecurity specialisten u antwoord op deze vraagstukken. F‑Secure neemt u mee op een interactieve en praktische tour, waarbij de focus ligt op de volgende onderwerpen:

  • Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen?
  • Hoe detecteert en reageert u op een inbraak?
  • Cyberrisico management, hoe stelt u dit op?

Door inhoudelijk dieper in te gaan op deze onderwerpen, creëert u voor uw bedrijf een unieke en concrete checklist waarmee u tot een kwalitatieve en complete cybersecurity strategie komt. Met behulp van deze checklist kunt u ervoor zorgen dat uw cybersecurity strategie up-to-date is met de laatste ontwikkelingen.

Voor het Live Security Academy Event hebben wij een zeer interessant key-note spreker weten te strikken, namelijk TED spreker en wereldwijde autoriteit op het gebied van computer security, Mikko Hyppönen.

Wacht niet langer, schrijf u nu in voor de Live Security Academy en zorg dat uw cybersecurity strategie up-to-date en toekomst bestendig is!

Break-Out Sessies

Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen?

U leert in deze sessie hoe cyberaanvallen gepleegd worden , zodat uw IT infrastructuur klaar is voor de verdediging.

Hoe detecteert en reageert u op een inbraak?

Het inrichten van uw IT infrastructuur ter voorkoming van een cyberinbraak is een must. Echter, in een tijd waar cyberinbraken steeds geavanceerder worden, kunt u zich niet alleen maar richten op het voorkomen ervan. De belangrijke vraag die u moet stellen is: Hoe detecteert en reageert u op een inbraak? In deze sessie helpen wij u in het creëren. Met dit playbook wint u veel tijd bij een inbraak. Vooral het detecteren van een inbraak in een vroeg stadium en de kwaliteit van de reactie kan ontzettend veel invloed hebben op de inbraak. Het maakt niet uit of u 10 of 50.000 werknemers hebt. Een goed plan voordat er een inbraak plaatsvindt is een must.

Cyberrisico management, hoe stelt u dit op?

Welk budget heeft u nodig om uw bedrijf te beschermen? Dit is een veel gestelde vraag in veel bedrijven, maar het antwoord verschilt per bedrijf. Deze sessie stelt u in staat een overzicht te maken van uw risico’s en de waarde die hier tegenover staat. Deze informatie helpt u een business case te creëren tegen niet IT-minded stakeholders, om zodoende uw benodigde IT budget veilig te stellen.

Sprekers

Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen is een wereldwijde autoriteit op het gebied van computer security en de Chief Research Officer van F-Secure. Hij heeft over zijn onderzoek geschreven voor de New York Times, Wired and Scientific en lezingen gegeven op de universiteit van Oxford, Stanford en Cambridge. Hij is lid van de adviesraad van EUROPOL en de Monetary Authority van Singapore.

Teemu Myllykangas

Teemu Myllykangas

Teemu Myllykangas is Director Vulnerability Management bij F-Secure en gaat presenteren in de break-out sessie ‘Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen’.

Matthew Lawrence

Matthew Lawrence

Matthew Lawrence is Global Lead voor Incident & Response bij F-Secure en gaat presenteren in de break-out sessie ‘Hoe detecteert en reageert u op een inbraak’.

Rob Vissers

Rob Vissers

Rob Vissers is Country Sales Manager BeNeLux bij F-Secure en zal het product portfolio van F-Secure presenteren.

Stine Stadager

Stine Stadager

Stine Stadager is Senior Security Consultant, Security Risico Management bij F-Secure en gaat presenteren in de break-out sessie ‘Cyberrisico Management, hoe stelt u dit op?’

Agenda

11:30 uur

Aanvang & Lunch

12:15 uur

Welkom

Rob Vissers , Country Sales Manager Benelux, F-Secure

12:30 uur

Keynote

Mikko Hyppönen , Chief Research Officer, F-Secure

13:30 uur

Pauze

13:45 uur

Break Out Sessies

  • Hoe bewapent u zich tegen cyberaanvallen? (40 min)
  • Hoe detecteert en reageert u op een inbraak? (40 min)
  • Cyberrisico management, hoe stelt u dit op? (40 min)
  • Pauze (15min)
16:15 uur

Product Portfolio

F-Secure

16:45 uur

Afsluiting
Netwerkborrel

Rob Vissers , Country Sales Manager Benelux, F-Secure

17:45 uur

Eind

Locatie

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Nederland

Aanmelden

F-Secure: Live Security Academy
17 september 2019
11:30 – 17:45 uur
Inn Style, Maarsen