Page info for Analytics

Business
English
en
Global
gl
Page name here
sql
hero

Live Security Academy

Bedankt voor uw deelname

intro
 

 

Blijven leren

Cybersecurity staat nooit stil. De vraag of uw cybersecurity strategie wel afdoende is, is er een die wij dan ook vaak horen. Deze vraag hebben wij geprobeerd voor u weg te nemen middels de Live Security Academy. We hopen dat u de bruikbare kennis over predict, prevent, detect en respond opgedaan heeft tijdens deze educatieve middag. En niet alleen kennis, we hebben ons best gedaan om u te voorzien van concrete to do’s die u uit kunt gaan voeren om ervoor te zorgen dat uw security strategie afdoende is. Op deze pagina kunt u het videoverslag, de fotorapportage en uiteraard de presentaties downloaden zodat u alles nog eens rustig na kunt kijken. Indien u vragen heeft, kunt u ons contacteren via onderstaand formulier.
 

three-col
row-even-1
Gray lighter #f5f5f5

Predict

Andy Patel
Senior Manager, Security Research & Technologies

Andy focust zich voornamelijk op het ontwerpen en ontwikkelen van F-Secure’s beveiligingscomponenten en engines. Andy is zijn technische carrière gestart in Silicon Valley in 1993. Andy richt zich al meer dan 20 jaar op InfoSec, software-ontwikkeling en cybersecurity.

Download presentatie
row-even-2
Gray lighter #f5f5f5

Prevent

Esther Spaans
Sociaal Psycholoog Cyber Security

Esther Spaans is sociaal psycholoog cybersecurity bij Hoffmann. Ze studeerde sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht. Esther werkt bij Hoffmann aan programma’s die ertoe leiden dat mensen zich cyberveilig gaan gedragen. Dit gaat dus verder dan awareness, omdat het zich richt op de daadwerkelijke gedragsverandering van medewerkers in een organisatie.

Download presentatie
row-even-3
Gray lighter #f5f5f5

Detect

Jarno Niemelä
Lead Researcher

Jarno Niemelä werkt al 17 jaar in een security lab waar hij malware en kwaadaardig gedrag analyseert en identificeert en automatische malware analyse systemen beheert. Op dit moment focust hij zich op het analyseren en detecteren van aanvallen en het plannen van nieuwe cyber-defense systemen voor F-Secure producten en services. Zijn interessegebieden zijn data science en het analyseren van APT en malware gedragspatronen. Jarno geeft ook les in cyber defense security aan de Metropolia University of Applied Science. Hij spreekt vaak op cyber security events.

Download presentatie
row-even-4
Gray lighter #f5f5f5

Respond

Erik de Jong
CRO Fox-IT

Erik de Jong is een security professional met 20 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. In zijn huidige positie zet hij Fox-IT onderzoek om naar threat, incident en vulnerability trends. In zijn vorige positie was Erik verantwoordelijk voor het onderzoeksteam van Fox-IT: jagen en toepassen van intelligentie. Daarvoor leidde hij het FoxCERT team, het Fox-IT computer security incident response team. Daarvoor heeft Erik posities gehad als incident handler en security adviseur voor het Dutch National Cyber Security Center. Hier gaf hij onder andere leiding aan het creëren van de processen voor Cyber Security Assessment Netherlands en was hij co-schrijver van de eerste editie in 2011. Zijn eerste cyber security-stappen zette hij bij McAfee voor het jaar 2000 en voor ILOVEYOU. Dat waren nog eens dagen.

“I believe that there are optimal levels of security that allow us to function well as individuals, businesses, governments and societies. Anything below that level may work for a certain length of time but will be painful in the end. Anything above that level is not worth working for and should be viewed with healthy suspicion.”

Download presentatie

 

images

AFBEELDINGEN

outro
blog
contact
fullform

NEEM CONTACT MET ONS OP